Türkiye Arkadaşlık Sitesi

Arkadaş Türkiye

Bayan Arkadaş İlanlarıBayan Arkadas BulBayanlarla Sohbet

Kayseri Evlilik Siteleri

0 0 Oy Verme
Bu Kullanıcıya Puan Ver

Kayseri Evlilik Siteleri

Kayseri Evlilik Siteleri; Mrb Ben Kayseri den Nurhan 30 yaşındayım aradığımEş Rabbımden korksun ilk bas rabbime layık sonra ailelerımıze layık bıt evlılık olsun. Halis niyetliler lütfen,hayirlisi . Kendini yetiştirmiş, ahlakli saygılı. Aile olmak isteyen ve almanyada ikamet edenler tercihim. İSTERSEN GEDA OL ISTER PADISAH,SONUNDA HAKK ILE YEKSAN EDERLER.. sevgi ve saygı cercevesı ıcerısınde yasayabılecegım dındar ve hosgorulu bırını arıyorum…muhabbet olsun dıe kımse msj atmasın.. kelebek ömürlü sevgilere yer yok hayatım da. Bırakacağın eli tutma tuttuğun eli bırakma.

Kayseri Evlilik Siteleri
Kayseri Evlilik Siteleri, Kayseri Evlilik Sitesi, Kayseri Evlilik, Kayseri Evlilik Siteleri 2022

Kayseri Evlilik Sitesi

Kayseri evlilik sitemizde Javasız evlilik edip bedava arkadaşlıklar edinebilirsiniz

 

 

Kaliteli Kayseri Chat Evlilik Muhabbet Siteleri

Sevgili Kayserililer evlilik sitemizde evlilik edip yeni arkadaşlıklar kurmaya ne dersiniz. Kayseri Evlilik Sitemizde Kayseriler için hazırlamış olduğumuz arkadaşlık platformudur. Kayseri’den uzakta yasayan ve memleket özlemi çeken tüm kayserli insanlar için harika bir ortamdır. Kayseri Muhabbet Odalarında rahatlıkla seviyeli evlilik edip doğru arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Kayseriler için Kayseri Evlilik imkanı sunan sitemiz tamamen siz Kayserilerin Kayseri Chat sitemize bilgisayarlarınızla bağlanıp evlilik etmenin yanı sıra cep telefonlarınızla tabletlerinizle de bağlanıp Mobil Evlilik edebilirsiniz mobilden bağlanan kullanıcılarımız sitemizde evlilik etmek için hiç bir eklentiye programa gerek yoktur. Bilgisayardan sitemize bağlanan kullanıcılarımız içinde Kayseri Mirc programımız bulunmaktadır Kayseri MIRC programımız tüm virüs programları tarafından kontrol edilmiş olup siz değerli kullanıcılarımız için ücretsiz olarak kullanmaya sunulmuştur.

 

 

 

Kayseri Evlilik Siteleri

Birevlilik.com Hoş Geldiniz, Kayseri Evlilik olarak tüm Kayserili Hemşerilerimize Kayseri Evlilik ortamı sunmaktayız. Birevlilik.com Google Arama Kelimeleri Kayseri Evlilik, Kayseri Chat ve evlilik Odaları’dır. Birevlilik.com Kayseri Evlilik ve üyeliksiz Evlilik Sitemizde yeni Arkadaşlık Ve insanlar Tanımanıza Yardımcı Olmaktadır.

 

 

Birevlilik.com Kayseri evlilik odaları olarak Siz Değerli Kullanıcılarımıza Seviyeli, Kaliteli ve Düzeyli bir ortamda chat edebilmeniz için evlilik kurallarımıza Lütfen uyalım. Kurallara uymadığınız taktirde, gerekirse yetkili server operatörleri sizleri kanal Odaları’ndan atma hakkına sahip olduğunu hatırlatırız. iyi evlilikler Dileriz

Kayseri Evlilik Odaları’nda kullanabileceğiniz irc komutları ve nick kayıt, kanal kayıt gibi açıklamaları #help veya #operhelp Kanalında bulabilirsiniz. Ayrıca bir yardım için kanal içinde yetkililerden de yardım isteyebilirsiniz. Sitemizden canlı evlilik Odaları’na girerek doyumsuz çet yapabilirsiniz, Kayseri Evlilik arasında çalışmalara devam ediyoruz.

 

Kayseri İlçeleri evlilik

Melikgazi Evlilik, Melikgazi evlilik odaları ve Melikgazi Bilgileri: Kanalında bulabilirsiniz. Ayrıca bir yardım için kanal içinde yetkililerden de yardım isteyebilirsiniz. Melikgazi Kayseri ilinin 5 metropol ilçesinden biri. Lütfen Kurallara uyalım iyi evlilikler dileriz.

Develi Evlilik ve Develi Bilgileri: Develi, Kayseri ilinin il merkezinden sonraki en büyük yerleşim yeri olup, İç Anadolu Bölgesi’nin Orta Kızılırmak bölümünde bulunmaktadır. Eski adı Everek’tir. Erciyes Dağı’nın 6 km güneyinde kurulmuştur. Bugünkü sınırları; doğusunda Tomarza İlçesi ve Adana İlinin Tufanbeyli İlçesi, güneyinde Yahyalı İlçesi ile Adana İlinin Saimbeyli ve Feke İlçeleri, batısında Yeşilhisar İlçesi, kuzeybatısında İncesu İlçesi yer alır. 1926’ya Kadar Kozan’a Bağlı Olan Develi Kozan İlinin 1926’da İlçeye Dönüştürülmesiyle Kayseri’ye Bağlanmıştır.

 

Evlenmek isteyen erkekler, Evlenmek isteyenler, Evlenmek isteyen baylar, Evlenmek isteyen beyler, Evlenmek isteyen yazsın,
Evlenmek isteyen erkekler, Evlenmek isteyenler, Evlenmek isteyen baylar, Evlenmek isteyen beyler, Evlenmek isteyen yazsın,

Akkışla Evlilik ve Akkışla Bilgileri: Akkışla halkı, göçebe obalar halinde Orta Asya’dan gelmiş ve bugünkü ilçe sınırları içerisine yerleşmiştir. İlk yerleşimden sonra Akkışla’nın 45 pare köyü varken, bugün üç kasaba ve sekiz pare köy kalmıştır. Akkışla daha önce Sivas il sınırları içinde bulunmaktaydı. Kayseri ’nin il olması ile birlikte Kayseri ili Pınarbaşı (Aziziye) ilçesine bağlanmıştır.Sonra Bünyan ilçesine bağlanmış ve bu durum 1987 yılına kadar devam etmiştir. 19 Haziran 1987 tarihinde Kayseri’nin bir ilçesi olarak tescil edilmiştir.

 

Bünyan Evlilik ve Bünyan Bilgileri: Bünyan tarihinin çok eski olduğuna dair kanıtlar ilçe yakınlarındaki köylerde ki mevcut mağara ve kalıntılardan anlaşılmaktadır. M.Ö. 4000-1200 yıllarından Hititlere dayandığı anlaşılmaktadır. İran, Asur ve Roma kültürlerini yaşamış Anadolu Selçuklu Devleti zamanında Türkleşmiştir. Bu isim Hamid’in yapısı anlamına gelmektedir. 1908 yılında Meşrutiyetin ilanı sonucu Osmanlı imparatoru Abdülhamit’in tahttan indirilmesi ile Hamit adı kaldırılmış ve isim Bünyan olarak devam etmiştir.

 

 

Kocasinan Evlilik ve Kocasinan Bilgileri: Kocasinan, Kayseri ilinin 5 metropol ilçesinden biri.Kayseri’nin en gelişmiş iki metropol ilçesinden biridir.Modern binaların, iş merkezlerinin ve hastanelerin bulunduğu sürekli gelişmekte olan bir ilçedir. Ayrıca nüfus bakımından da Kayseri’nin en büyük ilçesidir. Kocasinan Köyleri: Köyler: Akçatepe, Akın, Alagöz, Bayramhacı, Beydeğirmeni, Boğazköprü, Boyacı, Buğdaylı, Çavuşağa, Çevril, Dadağı, Doruklu, Düver, Elmalı, Emmiler, Eskiömerler, Eyim, Gömeç, Hasanarpa, Hasancı, Hırkaköy, Kalkancık, Karahüyük, Karakimse , Kaş, Kemerköy, Kızık, Kuşcağız, Molu, Obruk.,,

 

 

Hacılar Evlilik ve Hacılar Bilgileri: Hacılar köyünün kuran sülaleler buraya 15. yüzyılda Adana’nın Kozan ilçesinde Hacılar köyü ve civarından gelmiştir. Eğer köyü kuranlar Hacılar obasına mensup ise Bayat boyundan olmaları gerekir. Hacılar halkı ilk defa 1411-1500 yılları arasında, ilçe sınırları içerisindeki Beğendik mahallesinin “Dört Kuyular” mevkiine yerleşmiş olup, daha sonra Kayseri yöresinde büyük etkinlik kuran Avşarların baskıları sonucu 1726 yılında yerleştikleri Dört Kuyular mevkiini terk ederek şu anda bulunulan yere yerleşmişlerdir.

 

İncesu Evlilik ve İncesu Bilgileri: İncesu Evlilik Odaları’na Hoş Geldiniz. İncesu hakkında bilgilerinizi site yönetimine ulaştırırsanız verdiğiniz bilgileri buraya eklenilecektir. Lütfen evlilik kurallarına uyalım. Sizlerin daha huzurlu ve rahat bir ortamda evlilik edebilmesi için yetkililerimiz gereken hassasiyeti fazlasıyla taşıyorlar iyi evlilikler dileriz. Kayseri Evlilik Odaları’nda kullanabileceğiniz irc komutları ve nick kayıt, kanal kayıt gibi açıklamaları #help veya #operhelp Kanalında bulabilirsiniz. Ayrıca bir yardım için kanal içinde yetkililerden de yardım isteyebilirsiniz.

 

Felahiye Evlilik ve Felahiye Bilgileri: Felahiye, Kayseri ilinin bir ilçesidir. İlçe tarihi Hititler dönemine kadar uzandığı bilinmektedir. Hititler dönemine ait çevreden birçok tarihi eser kalıntıları mevcut olup devamında Roma ve Osmanlı medeniyetleri en belirgin medeniyetler olarak bilinmektedir. İlçenin kuruluş yılları çevredeki eserlere göre Hitit’ler Devrine kadar uzanır. Hitit’lerden sonra ilçe ve çevresinde çeşitli medeniyetler hüküm sürmüş olup, bunlardan en belirgini Roma ve Osmanlı Medeniyetleridir.

 

Özvatan Evlilik, Özvatan evlilik odaları ve Özvatan Bilgileri: Özvatan, Kayseri ilinin bir ilçesidir. Çukur adıyla da bilinen ilçe 1956 yılında Belediye (Nahiye), 09.05.1990 yılında da ilçe olmuş, ilçe ismi Çukur da Özvatan olarak değiştirilmiştir. İlçe, eski bir yerleşim yeri olup, çeşitli tarihi kalıntıları mevcuttur. Özvatan ilçesi su kaynakları bol olan bir yöredir.

 

Pınarbaşı Evlilik, Pınarbaşı evlilik odaları ve Pınarbaşı Bilgileri: Pınarbaşı, Kayseri’nin doğusunda Malatya ve Kahramanmaraş karayolu üzerinde yer alır. Sultan Abdülaziz tarafından kurulan belde Cumhuriyet öncesinde Aziziye olarak anılırdı. Daha önce Maraş ve Sivas sancağına bağlı olan ilçe 1927’de Kayseri il yönetimine katılmıştır. 1946’da buraya bağlı bucak olan Sarız’ın ilçe olmasıyla bugünkü sınırlarına ulaşmıştır. Hınzır Dağları, doğusunda ise Tahtalı dağları yükselir. Bu dağ sıraları arasında ise Uzunyayla ve Zamantı Havzaları bulunur.

 

Sarıoğlan Evlilik, Sarıoğlan evlilik odaları ve Sarıoğlan Bilgileri: Sarıoğlan İlçesinin kuruluşu hakkında kesin bir bilgi yoktur. Eski bir yerleşim merkezi olduğu söylenmektedir. Osmanlı İmparatorluğu zamanında Pınarbaşı ilçesine bağlı küçük bir yerleşim merkezidir. Bünyan’ın ilçe oluşundan sonra Bünyan ilçesine bağlanmıştır. İlçeye bağlı Palas ve Karaözü kasabaları daha eski yerleşim merkezleridir. Palas kasabasında bulunan ulu camii 1200 yılında yapılmıştır.

 

Sarız Evlilik, Sarız evlilik odaları ve Sarız Bilgileri: İlçenin tarihi çok eskilere dayanmaktadır. MÖ 700’lü yıllara kadar uzanmaktadır. Kilikya, Bizans İmparatorluğu ve beyliklerden Dulkadiroğulları Beyliği hakimiyetinde kalmış olup, Osmanlı İmparatorluğuna Yavuz Sultan Selim döneminde dahil edilmiştir. Adana yöresinde yaşamakta olan Avşar boylarının bir kısmı Sarız yaylalarında göçebe hayatı yaşarken 1840’lı yıllarda yerleşik hayata geçmişlerdir. Sarız 1946 tarihinde İlçe olan Sarız, bu tarihe kadar Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı bir köydü.

 

Talas Evlilik, Talas evlilik odaları ve Talas Bilgileri: Talas, Kayseri ilinin 5 metropol ilçesinden biri.Talas’ın tarihi M.Ö. 1500’lere kadar uzanmaktadır. İlçe, (M.Ö. 1500’lerde) Mazaklar, (MÖ. 510’larda) Kapadokyalılar, (MÖ. 312’de) Kayrus, (M.Ö. 335’te) İskender’in istilası, (M.Ö. 37’den 1107’ye) Romalılar, 1070’de Alpaslan’ın Romen Diojen’i yenerek Anadolu’ya egemen olmasıyla yöre Anadolu’ya gelen Osmanlılar’ın egemenliğine girer.

 

Tomarza Evlilik, Tomarza evlilik odaları ve Tomarza Bilgileri: Tomarza, Kayseri’ye 55 km uzaklıkta bir ilçedir. Tomarza’ya bağlı 3 belediye, 46 köy vardır. Gelişmekte olan bir ilçedir. 1953 yılında ilçe olmuştur. İlçe merkezinin nüfusu 10.963, toplam nüfusu 35.808’dir. 1330 metre rakımlı ilçenin toplam yüzölçümü 1.485 km²’dir. Tomarza, I. Dünya Savaşı sırasında Kuvay-i Milliye kuvvetlerine ev sahipliği yapmıştır. Özellikler Pusatlı köyü ve çevresi, Kuvay-i Milliye’ye cephanelik ambarı olmuştur.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eski Mesajlar
Yeni Mesajlar En Çok Oy
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm Mesajları Görüntüle
0
Mesaj Göndermek İstermisin ? x